onlyfighters

November 13, 2011

Οι καλύτερες ταινίες με ξύλο όλων των εποχών (ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ)

Ορισμένες φορές το να βλέπεις ανθρώπους να δέρνει ο ένας τον άλλον είναι αστείο. Ορισμένες φορές είναι διασκεδαστικό. Και ορισμένες φορές είναι η βάση για ένα ολόκληρο φιλμ. Δείτε παρακάτω τα πιο αγαπημένα μας φιλμ με μάχες (οποιουδήποτε είδους) όλων των εποχών!

BLOODSPORT

Το Kickboxer ήταν το πρώτο του φιλμ, το Double Impact ίσως να είναι το καλύτερό του, αλλά το Bloodsport είναι η μεγαλύτερη μάχη του. Ερμηνεύοντας τον αμερικανό με την ασταθέστατη προφορά που παίρνει μέρος σε ένα τουρνουά στο Χονγκ Κονγκ, ο Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ επιδεικνύει μία πρωτοποριακή ποικιλία από πολεμικά στυλ από όλο τον κόσμο. Το highlight; Όταν τσαντίζεται αφού τον τυφλώνει ο τεράστιος «τρελός» Τσονγκ Λι.

Trailer


ROCKY 4

To Rocky είναι μία ιστορία αγάπης. Το Rocky II είναι μία ιστορία ωρίμανσης. Το Rocky III είναι για τη φιλική σχέση δύο ανδρών. Το Rocky V ήταν ένα σκουπίδι. Το Rocky VI είναι μία ελεγεία. Το Rocky IV είναι μία ΜΑΧΗ. Η απάνθρωπη καταστροφή του Απόλλο Κριντ από τον Ρώσο γίγαντα Ιβάν Ντράγκο (Ντολφ Λούντγκρεν) στήνει το πιο κτηνώδες φεστιβάλ γροθιάς στην καριέρα του Rocky. Χτύπησε το καμπανάκι...

Trailer


THE FIGHTER

Ένα αυθεντικό μποξ φιλμ όπως το Rocky και το Raging Bull, που ενώνει τη μοίρα του ήρεμου και ανερχόμενου Μαρκ Γουόλμπεργκ με την extreme φύση του εθισμένου στα ναρκωτικά, πρώην πυγμάχου, Κρίστιαν Μπέιλ. Η Έιμι Άνταμς είναι η συναισθηματική καρδιά που χτυπάει στο κέντρο της ταινίας. Από τη στιγμή που ανεβαίνουμε στο ρινγκ, ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Ο Ράσελ, εξαπολύει ορισμένα από τα καλύτερα πλάνα μποξ δράσης που έχουμε δει.

Trailer:


Ong - Bak

Ο δίχως καμία αμφιβολία πιο εντυπωσιακός σταρ των πολεμικών τεχνών, ο υπεράνθρωπος του Muay Thai, Τόνι Τζα κατέφτασε σαν ένα ιπτάμενο ασύλληπτο χτύπημα του αγκώνα στο κρανίο, κάνοντας όλους τους άλλους να μοιάζουν με λούμπεν σαματατζήδες των μπαρ. Το Ong-Bak παραμένει το μεγαλύτερο του ατού. Ένα ξεκάθαρο action φιλμ που απορρίπτει τα προστατευτικά σύρματα, τα εφέ των κομπιούτερ και την προσωπική ασφάλεια για χάρη της σούπερ, σώμα με σώμα, βίας και την χορογραφία που αγνοεί την βαρύτητα. Αγκώνες, γόνατα και χτυπήματα....

Trailer


FIGHT CLUB

"Πόσα μπορείς να γνωρίζεις για τον εαυτό σου εάν δεν τσακώθηκες ποτέ;" Ακριβώς. Η εκπληκτική προσαρμογή του Ντέιβιντ Φίντσερ στο μυθιστόρημα του Τσακ Παλάνιουκ βρίσκει τον δειλό χαρτογιακά Έντουαρντ Νόρτον να ανακαλύπτει τον νιχιλιστή, πρότυπο αρσενικό Μπραντ Πιτ και την αιματηρή απόλαυση του να καταστρέφεις με τις γροθιές σου κάτι όμορφο. Μην μιλάτε γι' αυτό. Μόνο δείτε το.

Trailer


BORN TO FIGHT

Φανταστείτε το Ong-Bak να συναντά το Shaolin Soccer και το Delta Force. Σκηνοθετημένο από τον action choreographer του Ong-Bak, Πάνα Ρίτικραϊ, αυτό το απίθανο φιλμ δράσης βρίσκει μία ομάδα από γυμναστές και αθλητές να χρησιμοποιούν τις ικανότητές τους για να σώσουν ένα χωριό της Μπανγκόκ από τον απάνθρωπο στρατό. Χωρίς υπερβολή, δεν υπάρχει κάτι άλλο σαν κι αυτό. Τα τελευταία 40 λεπτά με τις κινήσεις μπαλέτου, το slow motion και τη σώμα με σώμα μάχη με σπάσιμο κάθε κόκκαλου, πρέπει να το δείτε για το πιστέψετε.

Trailer


Sha Po Lang

Αυτό το τοποθετημένο στο Χονγκ Κονγκ αστυνομικό θρίλερ μετατρέπεται σ' ένα αδίστακτο all star ξυλοκόπημα, καθώς ο Σάμο Χανγκ (μύθος του κουνγκ φου), ο Γου Τζινγκ (ένας πρωταθλητής του wushu που είχε θεωρηθεί ο επόμενος Τζετ Λι) και ο Ντόνι Γιεν (πρωτοπόρος του MMA), στήνουν μία εντυπωσιακά γρήγορη και μαινόμενη μάχη. Ρίξτε επίσης μία ματιά και στo Flash Point του Γιεν. Η κορύφωσή του είναι η σπουδαιότερη Mixed Martial Arts μονομαχία που έχει παιχτεί ποτέ στη μεγάλη οθόνη.

Trailer



HARD TIMES

Ένας άντρας που άφηνε τις γροθιές του να μιλάνε, ο «σκληρός» Τσαρλς Μπρόνσον δίνει μία από τις πιο μυθικές ερμηνείες του ως ένας πυγμάχος της Great Depression εποχής που παλεύει να ζήσει μέσα από παράνομους αγώνες με γυμνές γροθιές. Αυτό το βίαιο φιλμ (το ντεμπούτο του σκηνοθέτη του The Warriors, Γουόλτερ Χιλ) σε κάνει να αισθάνεσαι τον πόνο και τον ιδρώτα κάθε γροθιάς.

Trailer

Πηγή κειμένου και εικόνων: gr.msn.com