onlyfighters

January 20, 2012

MUAY THAI: Δείτε 5 πρόσφατους σκληρούς, δυνατούς αγώνες από την Ταϋλάνδη!


Τα ονόματα μπορεί να είναι σιδηρόδρομοι και να είναι δύσκολο για έναν Έλληνα να τα συγκρατήσει, ωστόσο όταν μιλάμε για Muay Thai, μιλάμε για αυτό ακριβώς που θα δείτε στα παρακάτω βίντεο.

Δείτε πέντε πρόσφατους αγώνες από την Μέκκα και πατρίδα του Muay Thai, την Μπανγκόγκ της Ταϋλάνδης!


Στο πρώτο αγώνα ο Starboy Aiseuadaow με ρεκόρ 62-20-1 και ο Djornradan Winiattanaikwam με ρεκόρ 51-20-1 χτυπήθηκαν σε μια μάχη που έγινε κυρίως από κοντινή απόσταση. Ο Starboy Aiseuadaow (με τα κόκκινα γάντια) συνήθως μάχεται πολύ σκληρά και με νεύρο, αλλά σε αυτόν τον αγώνα κρατά μια ψύχραιμη στάση. Από την άλλη ο ''Pokerface'' Djornradan Winiattanaikwam στην μπλε γωνία μάχεται περισσότερο με την τεχνική του. Ο αγώνας έγινε την 1η Ιανουαρίου 2012 στην Μπανγκόγκ της Ταϋλάνδης με την τελική ετυμηγορία να είναι και από τους τρεις κριτές 49-47.

Starboy Aiseuadaow vs Djornradan Winiattanaikwam


ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ




ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ




Γρήγορη και συναρπαστική μάχη ανάμεσα στον 16χρονο Kwan Sor Ploenchit με ρεκόρ 60-21-2 και τον 19χρονο Saenkaeng P.K.P. Sport με ρεκόρ 47-20-1 που έγινε την 1η Ιανουαρίου 2012 στην Μπανγκόγκ της Ταϋλάνδης. Και οι δύο μαχητές επιτίθονται από την εξωτερική πλευρά με όμορφους συνδυασμούς και η τελική απόφαση των κριτών ήταν 49-48.


Kwan Sor Ploenchit vs Saenkaeng P.K.P. Sport

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ



ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ




Ένα θεαματικό νοκ άουτ στον τρίτο γύρο επιφύλασσε η αναμέτρηση ανάμεσα στον 17χρονο Kemarit Sithjahpae με ρεκόρ 53-17 και τον 23χρονο Seksam Chor Boodtsak με ρεκόρ 61-21 σε μια μάχη που έγινε την 1η Ιανουαρίου στην Μπανγκόγκ της Ταϋλάνδης. Και οι δύο μαχητές χτυπούσαν σκληρά και με δύναμη και το νοκ άουτ ήταν αναμενόμενο σε αυτή την εντυπωσιακή μάχη.

Kemarat Sithjahpae vs Seksan Chor Boodtsak




Βίαιη και σκληρή μάχη ανάμεσα στον 16χρονο Nakrob Wor Soontaranon με ρεκόρ 47-14 και τον 16χρονο Panongroonglek Sithbykan με ρεκόρ 47-14-1 που έγινε την 1η Ιανουαρίου 2012 στην Μπανγκόγκ της Ταϋλάνδης. Αυτή η γρήγορη και γεμάτη ένταση αναμέτρηση τελειώνει στον δεύτερο γύρο με νοκ άουτ της χρονιάς ήδη από την πρώτη μέρα του 2012!

Nakrob Wor Soontaranon vs Panongroonglek Sithbykan




Η παρακάτω μάχη για το πρωτάθλημα στην κατηγορία bantamweight έγινε στις 25 Δεκεμβρίου 2011 ανάμεσα στον Satanfah Eminentair με ρεκόρ 60-19-1 και τον Wangjannoi Sithuubon με ρεκόρ 63-20-2 σε έναν αγώνα διαφήμιση για το Muay Thai. Αυτή η κλειστή και γεμάτη ένταση αναμέτρηση τελείωσε στον πέμπτο γύρο με σκορ 49-48.

Satanfah Eminentair vs Wangjannoi Sithuubon

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ



ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ