onlyfighters

January 26, 2012

ΜΜΑ: Δείτε το πρώτο trailer για το GFC 3! Όλα τα τελευταία νέα!

Το πρώτο trailer για το GFC 3 μόλις έσκασε μύτη στο διαδίκτυο.

Διαβάστε παρακάτω το δελτίο τύπου με τα τελευταία νέα όπως στάλθηκαν στο ONLY_FIGHTERS από τους διοργανωτές και δείτε και το βίντεο.

'' To Event που όλοι περιμένουν... βρίσκεται μόλις ένα μήνα μακριά από την Έναρξή του!

Μετά από απουσία αρκετών μηνών, το GFC έρχεται και πάλι να προσφέρει στους απανταχού ΜΜΑ fans και όχι μόνο, την απόλυτη εμπειρία στον χώρο των πολεμικών τεχνών.

Το MMA (Mixed Martial Arts) επιστρέφει στο φυσικό του περιβάλλον, σε ''ΚΛΟΥΒΙ'' και οι διοργανωτές, αθλητές και όσοι εργάστηκαν και εργάζονται για το event είναι έτοιμοι να προσφέρουν στους παρευρισκόμενους κάτι μοναδικό.

To W Athens Night Club, θα διαμορφωθεί ώστε να μπορούν όλοι να ζήσουν τους αγώνες μια ανάσα μόλις μακριά από το κλουβί, ενώ ήδη το ενδιαφέρον του κόσμου για να βρεθούν στο event είναι τεράστιο. To πρώτο από τα συνολικά 3 trailer που θα φτιαχτούν για την διοργάνωση είναι έτοιμο, ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσουν και τα πρώτα εισιτήρια στην τιμή των 15 ευρώ.

Το πλήρες bout των αγώνων έχει ολοκληρωθεί, θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα και θα αποτελείται από

3 pre games,
5 main event
και 3 Super Fights.

Tony Christodoulou - Ο Ελληνοαμερικανός αθλητής (Super Pro) από το Miami, μετά από μια μεγάλη νίκη στις ΗΠΑ επιστρέφει ακόμα πιο δυνατός για να μπει και πάλι σε ΚΛΟΥΒΙ στα πάτρια εδάφη! Έχοντας αρκετούς αγώνες στο ενεργητικό του στην Αμερική αλλά και δύο μεγάλες νίκες στα προηγούμενα GFC θα αντιμετωπίσει έναν από τους πιο δυνατούς fighters του εξωτερικού.

Zura Zarnage - O ασταμάτητος και αήττητος αθλητής του MMA Gym επιστρέφει και πάλι στο φυσικό του περιβάλλον και θα έχει ίσως το πιο δύσκολο έργο της καριέρας του ως τώρα, αφού μετά απο αναποτελεσματική εξεύρεση αντιπάλου από την Ελλάδα, (κανείς δεν έχει δεχτεί να τον αντιμετωπίσει) , ο promoter και ο matchmaker του GFC αποφάσισαν να φέρουν έναν από τους πιο σκληρούς fighters της Ευρώπης.

Νίκος ''Nitro'' Σοκόλης - Ο Έλληνας πρωταθλητής και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον Πανευρωπαϊκό χώρο του MMA, θα είναι και πάλι εκεί να δώσει το υπέρτατο θέαμα της βραδιάς. Ένας από τους πιο ολοκληρωμένους και θεαματικούς αθλητές στην Ευρώπη θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν από τους πιο σκληροτράχηλους αθλητές της Ευρώπης. ''

Το πρώτο trailer του GFC 3!