onlyfighters

March 28, 2012

ΧΑΜΟΣ! Ο ΖΑΜΠΙΔΗΣ με τον προπονητή του ΜΠΙΤΑΚΟΥ! Ο ΜΠΙΤΑΚΟΣ με τον πρώην προπονητή του ΖΑΜΠΙΔΗ!


Απίστευτες ανακαταξεις στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων ανάμεσα σε αθλητές και προπονητές έχουμε σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Στέφανου Κωνσταντινίδη το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα!

Δύο μεγάλες βόμβες έσκασαν τα τελευταία 24ωρα που δημιουργούν αλυσιδωτές αντιδράσεις!

Πρωταγωνιστές οι αθλητές -''εχθροί'' μεταξύ τους- Μιχάλης Ζαμπίδης και Σταμάτης Μπιτάκος. Συμπρωταγωνιστές οι Κru Μάριος Μπαρμπάτσας, ο ''Έλληνας Bruce Lee'' Γιάννης Κακαράκης καθώς και ο ''τρελός βάτραχος'' Γιώργος Κατσινόπουλος.

Διαβάστε πως έχουν τα γεγονότα:

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης επέλεξε, προκειμένου να βελτιώσει αδυναμίες καλής αντίδρασης και άμυνας με τα γόνατα που διαπίστωσε στους τελευταίους του αγώνες, να κάνει πρόταση συνεργασίας (ξανά μετά από πολλά χρόνια) στον Μάριο Μπαρμπάτσα, τον μέχρι πρότινος προπονητή του Σταμάτη Μπιτάκου.

Ο Ζαμπίδης μετά από συνομιλίες κλείνει συμφωνία σε μια μορφή συνεργασίας που θα περιελάμβανε χωρισμό των προπονήσεων του σε Μπαρμπάτσα και Μπάμπη Παπαδόπουλο (που ήταν στο πλευρό του 3-4 χρόνια), με περισσότερες εκείνες που θα έκανε στον Kru Μάριο Μπαρμπάτσα.
Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος όμως, σύμφωνα με πληροφορίες θεώρησε ότι δεν μπορεί να υπολείπεται των βασικών προπονήσεων του Μιχάλη Ζαμπίδη όντας τόσα χρόνια δίπλα του και ως βασικός συνεργάτης του στα ταξίδια εκτός Ελλάδος.


Γνωστοποίησε έτσι αυτή του την απόφαση στον Μιχάλη Ζαμπίδη, αλλά ο Μιχάλης αποφάσισε να χαράξει τη δική του πορεία. Έτσι μέχρι τουλάχιστον τον αγώνα του με τον Mohamed Khamal θα πορευτεί με τον Μάριο Μπαρμπάτσα.

Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος και ο Μιχάλης Ζαμπίδης αποφάσισαν μάλιστα να μην συνεργαστούν ούτε στο ''Iron Challenge 3'' σε μορφή ένταξης στην κάρτα αγώνων αθλητών από το team Παπαδόπουλος-Χαλκίτης.


Από την άλλη μεριά ο Σταμάτης Μπιτάκος υποστήριξε πως γνώριζε τις συνομιλίες του Μπαρμπάτσα με τον Ζαμπίδη, αλλά ο Κru Μάριο έλεγε ότι δεν σκεφτόταν να συνεργαστεί με τον Ζαμπίδη, απλώς δεν ήταν αρνητικός στο να τον ακούσει.

Στην πορεία όμως Μπαρμπάτσας και Ζαμπίδης ξανασυντήθηκαν και φέρεται να έκαναν και προπονήσεις μαζί. Ο προπονητής του Σταμάτη Μπιτάκου ενημέρωσε τον αθλητή του χθες βράδυ στο γυμναστήριό του ότι σκέφτεται πλέον να προπονεί και τον πρώην κολλητό του "Showman" Μπιτάκου, αλλά στο γυμναστήριο του Ζαμπίδη, οπότε δεν θα συναντά ο ένας τον άλλο.

Ο Σταμάτης Μπιτάκος θεώρησε ότι ο Κru Μάριο προέβει σε προδοσία και επικοινώνησε κατευθείαν με τον φίλο του, πρωταθλητή Ευρώπης στο grappling και μαθητή του Μπαρμπάτσα στο Muay Thai, τον Γιώργο Κατσινόπουλο.

Ο "τρελός βάτραχος", όπως είναι το ψευδώνυμο του "ΟΥΚΑ" και ΜΜΑ fighter Γιώργου Κατσινόπολου, προθυμοποιήθηκε να συζητήσει με τον φίλο του.
Η συνεργασία του Γιάννη Κακαράκη με το Γιώργο Κατσινόπουλο (είναι συνιδιοκτήτες του Mma Gym) φαινόταν η πιο άρτια επιλογή για τον Σταμάτη Μπιτάκο.

Ο Κακαράκης είναι ο άνθρωπος που όταν ο Ζαμπίδης έφυγε από τον Μάλλιο τον οδήγησε στην πιο λαμπρή περίοδο της καριέρας του σε Κ-1 και Αυστραλία. Κακαράκης και Ζαμπίδης ζούσαν το όνειρο μαζί σαν μια γροθιά για περίπου 4 χρόνια, αλλά μετά ο "Iron Mike" αποφάσισε ότι θέλει κάτι διαφορετικό στην προπονητική.

Ο "Showman" θεώρησε ότι η εμπειρία και η πολύ μεθοδική προπόνηση του πρώην προπονητή του Ζαμπίδη και τέως πρωταθλητή Ευρώπης, Γιάννη Κακαράκη, σε συνδυασμό με την τεχνική του Κατσινόπουλου στο Μuay Τhai, είναι ικανές τους επόμενους δύο μήνες να τον φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα για τον αγώνα του με τον Παύλο Καπώνη στις 9 Ιουνίου στο THE BATTLE 3.

Το ρεπορτάζ είναι βασισμένο καθαρά στο περιστατικό και χωρίς καμία δόση των έντονων συναισθημάτων που δημιούργησαν αυτές οι ανακατατάξεις στις δύο πλευρές.

Στον παρανομαστή μένουν δύο απορίες :

1. Πώς ο "Iron Mike" θα προπονηθεί για όρους Κ1 με έναν αμιγώς Muay Thai Κru ;

2. Πώς ο "Showman" Σταμάτης Μπιτάκος θα προπονηθεί για όρους Full Muay Thai με ένα προπονητή του Κick Βoxing και έναν δεύτερο που θα προετοιμάζεται για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Grappling ;

Oι πρώτες απαντήσεις στις 21 Απριλίου στο ''Iron Challenge 3'' και 9 Ιουνίου στο ''The Battle 3''.

Δείτε βίντεο στο οποίο Μιχάλης Ζαμπίδης και Σταμάτης Μπιτάκος προπονούνται μαζί!



Πηγή: Το άρθρο βασίζεται σε αυτούσια κομμάτια από ανάρτηση και αποκλειστικές πληροφορίες του Στέφανου Κωνσταντινίδη που δημοσιεύτηκαν στο ringstories.gr